В Одесі готують до відкриття деякі пляжі

В Одесі готують до відкриття пляжі.

В Одесі готують до відкриття пляжі. Фото: suspilne.media

Події
24 травня 2023 21:22

В Одесі можуть відкрити для купання в морі берегову лінію від пляжу "Ланжерон" до 16 станції Великого Фонтану. Про це повідомив начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Так, сьогодні начальник Одеської обласної військової адміністрації та командувач оперативного військового угруповання "Дунай" видали спільний Наказ щодо проведення заходів з підготовки до часткового доступу на дільниці узбережжя Чорного моря в межах міста Одеса в умовах правового режиму воєнного часу.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Наказ не про відкриття пляжів, а про умови за яких можуть бути відкриті пляжі. Наказом чітко визначено і прописано, що треба зробити на відповідних ділянках пляжних зон. Після проведення, спеціально створеною комісією від Одеської міської ради, перевірки щодо виконання умов наказу, відповідні акти, до 5 червня, будуть подані до Одеської обласної військової адміністрації. Остаточне рішення буде прийнято Начальником Одеської ОВА та ОСУВ "Одеса", згідно з яким і буде внесено зміни у попередній минулорічний наказ, щодо роботи пляжів", – наголосив начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук.

Нагадаємо, у місті Чорноморськ пляжного сезону цього року не буде. Купання в морі там буде під забороною, тому що в місті немає хвилерізів, а встановлення захисних сіток від мін неможливе.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах