Провал в Аркадії "прикрили" деревом

Провал в Аркадії "прикрили" деревом.

Провал в Аркадії "прикрили" деревом. Фото: usionline.com

Події
31 травня 2023 11:10

Провал в Аркадії, на Трасі здоров'я, накрили дерев'яним помостом. Йдеться про величезну яму, яка утворилася на узбережжі біля пляжу з плитами. Про це повідомляє " УСІ ".

Небезпечну ділянку закрили дерев'яним помостом.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, велика яма голубиною близько метра з'явилася у Ротонди в Аркадії на початку березня. Однак через тривалу відсутність ремонту площа обвалу збільшилася. Під асфальтом та бетоном утворилися ще більші порожнини. Небезпечну дорогу закрили дивним способом, щоб уникнути травматизму людей, поряд поставили іржаві бочки та кинули у провал шину.

Наразі ситуацію намагаються виправити – укладаючи дерев'яний поміст. Хоча у 2021 році одеська мерія обіцяла, що цю ділянку відремонтують та анонсувала громадськості про реконструкцію берегоукріплення №1 та траверсу №2 у південній частині пляжу Аркадії. Цікаво, що її частину відремонтували у 2016 році, як зазначалося тоді, "облаштували і велосипедохідну набережну". Роботи провела фірма "Теракс ЛТД", яка таким чином проклала дорогу до свого ЖК "Морська симфонія".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах