У Львові затримали «злодія в законі» Серго Самтредського

У Львові затримали «злодія в законі» Серго Самтредського.

У Львові затримали «злодія в законі» Серго Самтредського. Фото: kompromat1.pro.

Події
31 травня 2023 16:39

У понеділок, 29 травня, у Львові затримали 39-річного грузина, «злодія в законі» на прізвисько Серго Самтредський (справжнє прізвище Чихладзе). Про затримання злочинця у середу, 31 травня, розповіла прес-служба Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. Злочинець є у санкційному списку РНБО, тож після затримання його одразу примусово депортували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомив начальник Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції Андрій Рубель, у 2018 році «злодієві в законі» на прізвисько Серго Самтредський заборонили в'їзд в Україну, а у 2021 його було включено до санкційного списку РНБО. 

Нещодавно правоохоронці отримали інформацію, що Серго Самтредський має намір повернутися до України.

У Львові затримали «злодія в законі» Серго Самтредського.У Львові затримали «злодія в законі» Серго Самтредського. Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine.

«Як тільки-но ми отримали інформацію про незаконний перетин лідером злочинного світу кордону, одразу почали заходи щодо встановлення його місця перебування. Вже за кілька днів з’ясували, що він тимчасово оселився у Львові», – розповів начальник ДСР Андрій Рубель.

Правоохоронці затримали «злодія в законі» Серго Самтредського і спільно з Державною міграційною службою України примусово депортували його за межі країни. До слова, 39-річний уродженець Грузії був коронований у 2008 році в Туреччині й належить до Сухумського злодійського клану.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах