В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині

В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині.

В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині. Фото: t.me/SBUkr

Події
02 червня 2023 10:50

СБУ заарештувала акції Оксани Марченко у семи підприємствах припортової інфраструктури на Одещині. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Так, йдеться про корпоративні права в АТ "Ексімнафтопродукт", ПрАТ "Синтез Ойл", ПрАТ "Синтез Транзит", ТОВ "Укрлоудсистем", АТ "Одеснафтопродукт", ПрАТ "Чорноморський паливний термінал" та ТОВ "Альбіон Коммодитіз".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дружина Медведчука володіла частками у цих компаніях через низку офшорних структур. Загальна вартість заблокованих активів становить близько 740 мільйонів гривень. Арешт відповідного майна убезпечить його від перереєстрації на підставних осіб та надалі дозволить передати на користь нашої держави. Ці компанії мають стратегічно важливе значення у транспортуванні пального та інших критичних вантажів через акваторію Чорного моря.

Зазначимо, що Оксана Марченко є фігуранткою у справі щодо фінансування російських окупаційних угруповань. Слідчі повідомили їй про підозру в частині третій статті 110-2 Кримінального кодексу України (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни або повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території чи державного кордону України). Санкція статті передбачає покарання до восьми років ув'язнення.

  • В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині фото
  • В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині фото 1
  • В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині фото 2

В Оксани Марченко заарештували активи на Одещині фото

Усі фото: t.me/SBUkr

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах