У Чорному морі змінилася кількість ракетоносців: яка обстановка в Одесі й області вранці 3 червня

У Чорному морі змінилася кількість ракетоносців: яка ситуація в Одесі й області вранці 3 червня.

У Чорному морі змінилася кількість ракетоносців: яка ситуація в Одесі й області вранці 3 червня. Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Події
03 червня 2023 08:45

Ніч із 2 на 3 червня в Одесі й Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Критично важлива інфраструктура, комунальні підприємства, медична сфера і соціальні установи повністю забезпечені всім необхідним для роботи в умовах воєнного стану.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Представник ОВА зазначив, що деякі моніторингові Telegram-канал розганяють інформацію про те, скільки цілей і в якому напрямку летять під час повітряної тривоги, проте такі відомості можуть бути лише у військових, до яких такі джерела не мають жодного відношення. Громадянам варто дотримуватися інформаційної гігієни та довіряти лише перевіреній інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За інформацією Оперативного командування "Південь", станом на 21:58 2 червня ворог здійснив ротацію ракетоносіїв: завів підводні ракетоносці до пунктів базування, а три надводних вивів на чергування. Загальний залп "Калібрів" становив 24 ракети.

Станом на 08:23 3 червня кількість ракетоносіїв у Чорному морі зменшилася до двох. Загальний залп "Калібрів" – 16 ракет.

Військові попереджають громадян, що рівень ракетної загрози залишається високим для всіх регіонів України, а штормове попередження підвищує мінну небезпеку у прибережній зоні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах