В Одесі до серпня перевірять усі бомбосховища

В Одесі до серпня перевірять усі бомбосховища.

В Одесі до серпня перевірять усі бомбосховища. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
03 червня 2023 11:20

До серпня в Одесі мають перевірити готовність усіх сховищ та укриттів. Відповідне розпорядження міського голови Одеси Геннадія Труханова опублікували на сайті міської ради 1 червня.

У документі зазначено, що власники, користувачі та балансоутримувачі всіх форм укриттів на території Одеси мають забезпечити цілодобовий і безперешкодний доступ до сховищ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Перевіряти та оцінювати готовність бомбосховищ будуть до 10 серпня, а до 20 серпня відповідні акти потрібно направити до ДСНС та департаменту муніципальної безпеки міської ради.

"У строк до 10 серпня 2023 року забезпечити проведення на відповідній території обстеження та визначення стану готовності захисних споруд цивільного захисту відповідно до Вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд цивільного захисту, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року № 579", – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, 1 червня у Деснянському районі Києва частини збитої ракети впали на поліклініку та на прилеглий багатоповерховий будинок. Через те, що укриття в медустанові було закрито, загинуло троє людей, зокрема одна дитина. Також є постраждалі.

Після цієї трагедії мер Одеси Геннадій Труханов записав відеозвернення, в якому закликав тих, хто відповідає за приватні бомбосховища, вчасно їх відкривати, а громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах