На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство

На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство - фото

На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство - фото

Події
05 червня 2023 12:17

Поліцейські затримали одесита, який до смерті побив знайомого і намагався відвернути від себе підозру у скоєнні злочину. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Під час п'яного застілля 39-річний чоловік завдав товаришу численних ударів металевою трубою по голові, завдавши тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили його смерть. Наразі фігуранту загрожує до десяти років ув'язнення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Подія сталася в одній із багатоповерхівок на проспекті Академіка Глушка. Зловмисник дав тимчасовий притулок своєму 47-річному приятелю, також місцевому жителю, і одного вечора під час спільного вживання алкоголю між чоловіками розгорілася сварка. У розпал конфлікту господар будинку побив товариша трубою та залишив його вмирати у безпорадному стані.

За попередніми даними, потерпілий помер від травм голови. Причину смерті встановлять за наслідками судово-медичної експертизи. Півтори доби зловмисник, залишивши тіло загиблого у своєму будинку, мовчав про те, що сталося, а потім вирішив приховати злочин.

Щоб забезпечити собі алібі, він розповів знайомому, що виходив із дому у справах та повернувшись, знайшов свого товариша вже мертвим. Знайомий зловмисника повідомив про це поліцію. Копи знайшли тіло загиблого за вказаною адресою, оглянули місце події та вилучили деякі докази, які б підтверджували причетність до злочину власника будинку.

Фігурант намагався переконати поліцейських у своїй невинності, проте під тиском незаперечних доказів, зібраних правоохоронцями, зізнався. Його затримали та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.



  • На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство фото
  • На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство фото 1
  • На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство фото 2

На Академіка Глушка в Одесі знову сталося вбивство фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах