На фронті зупинилося серце полковника Олександра Макаєва з Одеської області

На фронті зупинилося серце полковника Олександра Макаєва з Одеської області.

На фронті зупинилося серце полковника Олександра Макаєва з Одеської області. Фото: Болградська-районна-державна-адміністрація/facebook.com

Події
05 червня 2023 12:50

4 червня, перебуваючи на службі, під час виконання бойового завдання зупинилося серце полковника Олександра Олександровича Макаєва з Болграда Одеської області, начальника відділу цивільно-військової співпраці ОК "Південь". Про це повідомляє пресслужба Болградської РВА.

Олександр все своє життя присвятив військовій службі, беручи приклад зі свого батька-десантника. В останні роки Олександр проживав разом із дружиною та сином в Одесі. Саме тому прощання з військовим спочатку відбудеться там, а потім його тіло привезуть до Болграда, де сьогодні проживають його мама та тато.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як зазначили у відомстві, життєвий шлях Олександра Олександровича у прокуратурі розпочався з 2006 року на посаді слідчого Військової прокуратури Одеського гарнізону Південного регіону України. До 2020 року він обіймав різні прокурорсько-слідчі посади та був нагороджений відомчими відзнаками "За сумлінну службу в органах прокуратури".

Під час служби, за спогадами колег, Олександр зарекомендував себе здібним та кваліфікованим фахівцем, сумлінним та старанним працівником, відповідально ставився до виконання службових обов'язків, виявляв ініціативу та оперативність у роботі, був надійним другом та товаришем.

На фронті загинув захисник із Одеської області.На фронті загинув захисник із Одеської області. Фото: Болградська-районна-державна-адміністрація/facebook.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах