Отримай відповідь: куди звертатися мешканцям Херсонської області, щоб отримати допомогу в Одесі

Отримай відповідь: куди звертатися до мешканців Херсонської області, щоб отримати допомогу в Одесі.

Отримай відповідь: куди звертатися до мешканців Херсонської області, щоб отримати допомогу в Одесі. Фото: apostrophe.ua

Події
06 червня 2023 22:12

Для мешканців Херсонської області та міста Херсон, які евакуювалися до Одеси, створили спеціальні номери, за допомогою яких вони можуть отримати всю необхідну інформацію про допомогу. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Так, всю інформацію про Пункти тимчасового розміщення, де ви можете отримати притулок, харчування, соціальний та медичний супровід, можна дізнатись за телефонами, наданими міським Оперативним штабом: (048) 705-48-84 та (067) 705-84-48.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що Одеська область максимально у короткий термін має можливість розмістити 3291 людину у місцях компактного поселення. Наразі в оперативному режимі відпрацьовується питання розміщення осіб у приміщеннях навчальних закладів та приватних секторах.

Для евакуйованих є гаряча телефонна лінія, зокрема для вирішення питань розміщення +38 (067) 304-91-95. Також штаб доручив відповідним підрозділам забезпечити у разі потреби розміщення тварин із постраждалих районів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах