469-й день війни: яка обстановка в Одесі та області вранці 7 червня

469-й день війни: яка ситуація в Одесі та області вранці 7 червня.

469-й день війни: яка ситуація в Одесі та області вранці 7 червня. Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Події
07 червня 2023 07:49

Ніч з 6 на 7 червня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Рятувальники та волонтери області приєдналися до операції у Херсонській області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Незважаючи на шторм, у Чорному морі продовжують вести бойове чергування кораблі окупантів. Втім, ракетоносіїв серед них поки що немає. Про це повідомила речниця прес-центру Сил охорони та оборони Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Корабельне угруповання продовжує нести службу, воно розосереджене і знаходиться в районі Новоросійська. Вони ховаються за півостровом Крим для того, щоб не бути ураженими. Жодного ракетоносія на чергуванні немає. Така тактика ворогом уже використовувалася", - зазначила Наталія Гуменюк.

Як додала прес-секретар ОК "Південь", погода в морі не дуже сприяє тому, щоб там зараз розгорталося широке корабельне угруповання. Втім, на чергуванні близько 10 одиниць, але вони також прямують до пунктів базування. Ймовірно, вони ховатимуться від шторму.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах