Результати перевірки cховищ на Одещині: понад 600 виявилися закритими

Результати перевірки притулків на Одещині: понад 600 виявилися закритими.

Результати перевірки притулків на Одещині: понад 600 виявилися закритими. Фото: t.me/odeskaODA

Події
08 червня 2023 08:52

Спільні інспекційні групи, сформовані регіональною владою, поліцією та рятувальниками закінчили перевірку притулків Одеської області. Про це повідомила обласна військова адміністрація.

Так, 76 груп загальною чисельністю 249 осіб за три доби перевірили 1993 укриття. 122, чи 6%, виявилися закритими, 523, чи 26% – непридатними до експлуатації. При повторних виходах ситуація змінилася на краще за 66 адресами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наприклад, укриття на площі Дерев'янко,1 не працює. За словами голови Одеської обласної ради Григорія Діденка, взимку укриття було закрите через проблеми з вентиляцією, відсутністю туалетів, пліснявою на стінах та іншими неприємностями. За місяць його планують відкрити.

Як повідомили в ОВА, зараз ситуація на контролі і вживаються всіх заходів, щоб жителі міста та області змогли бути у безпеці. Для цього відповідальні особи працюють над приведенням кожного укриття до належного стану.

Зі списком найближчих укриттів можна ознайомитись на сайті.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах