11 червня в Одесі оголосили Днем жалоби

11 червня в Одесі оголосили Днем жалоби.

11 червня в Одесі оголосили Днем жалоби. Фото: 5.ua

Події
11 червня 2023 06:50

У зв'язку з трагедією, яка сталася в ніч із 9 на 10 червня внаслідок ворожої атаки та призвела до загибелі людей, 11 червня 2023 року в Одесі оголосили Днем жалоби. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На будівлі виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, організацій Одеської міської ради приспустять Державний Прапор України та прапор Одеси з жалобними стрічками.

Підприємствам, установам, організаціям міста незалежно від форми власності рекомендують обмежити використання музики та проведення розважальних заходів.

Нагадаємо, прокуратура розпочала досудове розслідування нічної атаки по Одесі та населеним пунктам області безпілотниками та ракетами. Попередньо в результаті обстрілу спального району Одеси троє людей загинули і 25 отримали множинні поранення. Зокрема, постраждали двоє дітей – п'ятьох та 17 років. Через атаку по селищу на узбережжі Чорного моря у Білгород-Дністровському районі постраждали шестеро людей, серед яких також двоє дітей – п'яти і 12 років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах