Під час нічної атаки по Одесі постраждала будівля храму УПЦ МП

Під час нічної атаки в Одесі постраждала будівля храму УПЦ МП.

Під час нічної атаки в Одесі постраждала будівля храму УПЦ МП. Фото: facebook.com/Odesskaja.eparhija

Події
14 червня 2023 18:36

Внаслідок атаки по Одесі вночі 14 червня отримав руйнування храм святого рівноапостольного князя Володимира. Про це повідомили у пресслужбі Одеської єпархії.

Так, у будівлі релігійної установи УПЦ МП, розташованій на території Національного університету "Одеська політехніка", вилетіли двері та вікна. Зараз комунальники та служителі церкви прибирають скло та сміття.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Помолимося за всіх постраждалих святому преподобному Агапіту Печерському, який був лікарем та памʼять якого Церков сьогодні вшановує. Також помолимося Пресвятої Божій Матері за всіх тих, хто, на жаль, загинув внаслідок цього страшного обстрілу. Нехай вже якнайшвидше закінчиться війна, настане мир та Перемога, а також припиниться руйнування наших святинь!", - йдеться у повідомленні єпархії.

Відео: facebook.com/Odesskaja.eparhija

Нагадаємо, внаслідок нічного обстрілу Одеси ракетами "Калібр" 14 червня троє людей загинули, а ще 13 отримали множинні поранення. Суттєві руйнування отримали складські приміщення торгової мережі, бізнес-центр, багатоповерхові будинки житлового комплексу, а також навчальний заклад, будинки, торгові об'єкти та автомобілі, що знаходилися поруч.

За фактом цієї атаки прокуратура відкрила досудове розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах