На Одещині представник військкомату вистрілив у повітря під час вручення повістки

На Одещині представник військкомату вистрілив у повітря під час вручення повістки.

На Одещині представник військкомату вистрілив у повітря під час вручення повістки. Фото: Znaj.ua

Події
19 червня 2023 09:48

На ринку у місті Рені Одеської області під час вручення повістки представник військкомату вирішив постріляти. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Подія сталася 18 червня. Його кваліфікували як хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для завдання тілесних ушкоджень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські встановили, що між двома представниками районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та місцевим громадянином під час вручення йому повістки виник конфлікт. У ході словесної суперечки один із представників органу військового управління вистрілив вгору зі стартового пістолета. Очевидці події одразу зателефонували на спецлінію "102". Правоохоронці встановили всіх учасників інциденту, з якими наразі проводять слідчі дії, та вилучили зброю, патрони, стріляну гільзу та інші речові докази. Їх направлять на експертне дослідження. Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо четвертої статті 296 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах