На фронті загинув снайпер та матрос з Одеської області Володимир Іванов

На фронті загинув снайпер та матрос із Одеської області Володимир Іванов.

На фронті загинув снайпер та матрос із Одеської області Володимир Іванов. Фото: yug.today

Події
21 червня 2023 12:49

13 червня загинув мешканець Ізмаїлу Одеської області, стрілець-снайпер морської піхоти, матрос Володимир Вікторович Іванов. Про це повідомляє мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.

Володимир Іванов народився 1 березня 1974 року. Термінову службу пройшов у Національній гвардії України у Львові, а потім обрав наймирнішу професію – і пішов у будівельну сферу та став майстром-покрівельником.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відразу після повномасштабного вторгнення (2 березня після свого дня народження) він пішов воювати. У реальних бойових діях стали у нагоді навички, набуті у страйкболі та снайперській стрільбі. Матрос Володимир Іванов брав участь у визволенні Херсона, бився з окупантом у Мар'їнці. За час служби побачити родину Володимир зміг лише один раз – наприкінці березня цього року. Вдома провів десять днів.

У загиблого залишилися батьки, дружина та двоє синів.

Прощання з Героєм відбудеться 22 червня, у четвер, о 10:00 на вулиці Коцюбинського, 122. Володимира поховають на Алеї Слави на новому цвинтарі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах