В Одесі врятували чоловіка від самогубства

В Одесі врятували чоловіка від самогубства.

В Одесі врятували чоловіка від самогубства. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
21 червня 2023 13:14

В Одесі патрульні поліцейські врятували чоловіка, котрий більше не хотів жити. Вони знайшли потрібні слова і запобігли непоправному. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Так, днями правоохоронці отримали виклик про спробу самогубства. Інспектори Роман Редик та Євген Абраменко прибули на вулицю Миколаївська дорога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місці патрульних зустріла схвильована жінка та повідомила, що її син, зачинившись у гаражі, намагається вчинити суїцид. Людина була у розпачі, просила нікого не заходити і не наближатися. Патрульні постійно заспокоювали його, налагодили діалог і змогли переконати чоловіка не вчиняти непоправне. Тому одесит нарешті відкрив гараж, а патрульні відвели його у безпечне місце та викликали на місце події лікарів, які госпіталізували його.

Всього за минулу добу поліцейські опрацювали 765 викликів, виявили та перевірили 28 підозрілих осіб. До відділення поліції доставили дев'ять порушників комендантської години та виявили та оформили 14 водіїв, які перебували у стані сп'яніння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах