Одеська шашистка стала переможницею чемпіонату Європи

Одеська шашистка стала переможницею чемпіонату Європи.

Одеська шашистка стала переможницею чемпіонату Європи. Фото: omr.gov.ua

Події
21 червня 2023 16:21

Одеська шашистка Вікторія Мотричко стала переможницею чемпіонату Європи, що відбувся 12-18 червня в італійському місті Фоллоніка. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Йдеться про командний чемпіонат Європи з шашок-100.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У програму ЧЄ-2023 входили змагання з класичної, швидкої та блискавичної гри серед чоловіків та жінок (всього шість комплектів медалей). У складі жіночої української команди виступала одеситка Вікторія. Вона впевнено здобула дві золоті медалі у блискавичній та швидкій іграх та одне срібло у класичній грі.

Раніше ми повідомляли про те, що регбістка з Одеси стала найкращою на Чемпіонаті Європи. Гравця та тренера жіночої збірної Одеси, капітана жіночої збірної України Марина Кішмар визнали найкращою регбісткою першого туру чемпіонату Європи у дивізіоні Trophy, який приймав Загреб (Хорватія).

Марина була справжнім лідером збірної України, яка у Хорватії здобула шість перемог у шести зустрічах і, нарешті, посіла перше місце.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах