Є влучення: яка обстановка в Одесі та області вранці 22 червня після обстрілу

Є влучення: яка ситуація в Одесі та області вранці 22 червня після обстрілу.

Є влучення: яка ситуація в Одесі та області вранці 22 червня після обстрілу. Фото умовне: suprotyv.com

Події
22 червня 2023 07:53

Вночі в четвер, 22 червня, над Одеською областю збили три безпілотники типу Shahed, але є й одне влучання. Втім, наслідки "прильоту" не є критичними. Про це повідомила начальниця пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталія Гуменюк.

За її словами, обійшлося без жертв. Дрон потрапив до складського приміщення на Одещині. На місці утворилася пожежа, яку загасили.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Ніч неспокійна. Ворог намагається застосовувати нові тактики, вишукує способи, як оминути нашу ППО. Є на Одещині збиття трьох "Shahed. Є, на жаль, і влучення. Уточнюємо обстановку".

Зазначимо, що минулої ночі на Одещині двічі оголошували повітряну тривогу: 01:02 – 02:00 та 02:18 – 02:58. За інформацією Повітряних Сил України, Shahedy прямували на південь Одеської області.

За інформацією на 21 червня, у Чорному морі – сім ворожих кораблів. Серед них – один надводний ракетоносій. Можливий залп – вісім "калібрів". Гуменюк повідомила, що зараз ситуація у Чорному морі більш-менш спокійна, оскільки ворожий ракетоносій увечері завели до пункту базування. Він не брав участі у ракетних обстрілах, що зорієнтувало ППО України, що працюватиме авіація, а також будуть пуски "Шахедів".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах