На Одещині трактор на смерть задавив дівчинку-підлітка

На Одещині трактор на смерть задавив дівчинку-підлітка.

На Одещині трактор на смерть задавив дівчинку-підлітка. Фото ілюстративне: ptz-kz.kz

Події
23 червня 2023 21:28

Сьогодні, 23 червня близько 12:00 у місті Березівка Одеської області на вулиці Паркова сталася ДТП, внаслідок якої загинула дитина. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

За попередньою інформацією, 38-річний водій трактора, рухаючись дорогою, ковшем зачепив 14-річну дівчинку, яка йшла у попутному напрямку. За словами чоловіка, дитину він не помітив.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Постраждалу дівчинку доправили до місцевої лікарні, де вона, на жаль, померла від отриманих травм. Водія перевірили на стан алкогольного сп'яніння. Перевірка показала, що на момент аварії він був тверезий.

На місці події працювали слідчі та поліцейські. Відомості про цю аварію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах