Загиблим у ДТП на трасі Одеса-Рені виявився голова підприємства "Дунайський аграрій"

Загиблим у ДТП на трасі Одеса-Рені виявився голова підприємства "Дунайський аграрій".

Загиблим у ДТП на трасі Одеса-Рені виявився голова підприємства "Дунайський аграрій". Фото: facebook.com/safianyotg

Події
26 червня 2023 11:58

Загиблим у вчорашній ДТП на трасі Одеса-Рені виявився відомий фермер, депутат Саф'янівської сільської ради та керівник підприємства "Дунайський аграрій" Роман Дяжук Аварія. Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

«Дуже важко підібрати потрібні слова. Настав темний день для нашої компанії. Автомобільна аварія забрала життя Романа Дяжука – власника Дунайського Аграрія. Це була неймовірно самовіддана, енергійна, добра і чуйна людина. Роман Ульянович усім серцем любив свою справу. Вкладав душу і сили у компанію, а й у розвиток країни. Втрата для всіх нас дуже гірка, непоправна. Пам'ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Саме тому компанія продовжує працювати. Ми продовжуватимемо його справу, робитимемо все, щоб воно й надалі розвивалося, щоб було саме таким, яким мріяв його побачити Роман Улянович», – йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці підприємства.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 25 червня близько 19:00 на 137-му кілометрі дороги Одеса – Рені у Білгород-Дністровському районі сталася ДТП за участю легкового та вантажного автомобілів. Роман, який перебував за кермом легковика, загинув. Постраждали чоловік 1967 року народження, жінка 1978 року та дівчина 2004 року народження.

Про дату та час поховання буде відомо пізніше.

Зазначимо, що "Дунайський аграрій", який займається вирощуванням зернових та технічних культур, овочів та баштанних, тваринництвом, є одним із найбільших в Україні виробників органічної продукції.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах