Знову москітна сітка: у Крижанівці чотирирічна дівчинка випала з вікна

Знову москітна сітка: у Крижанівці чотирирічна дівчинка випала з вікна.

Знову москітна сітка: у Крижанівці чотирирічна дівчинка випала з вікна. Фото: od.npu.gov.ua

Події
26 червня 2023 17:35

У селі Крижанівка, що на Одещині, поліцейські встановлюють обставини травмування чотирирічної дівчинки. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, дитина випала із вікна третього поверху. Її у тяжкому стані госпіталізували до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про те, що сталося в селі Крижанівка, поліцейським повідомили медики. За попередньою інформацією, дівчинка з цікавості залізла на підвіконня, сперлася на москітну сітку і випала з вікна, поки її мати поралася на кухні. Лікарі діагностували постраждалу закриту черепно-мозкову травму голови, струс головного мозку та забій спини. Поліцейські встановлюють повні обставини події. Вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Нагадаємо, що одеські поліцейські встановлюють обставини травмування багатоповерхівки п'ятирічної дитини, що випала з вікна. Дівчинка потрапила до міської лікарні у тяжкому стані. Про падіння дитини з вікна квартири, розташованої на п'ятому поверсі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова, правоохоронцям та "швидкій" повідомила перехожа.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах