На Одещині посадили чоловіка, який сокирою зарубав собаку і відрізав голови її щенятам

На Одещині посадили чоловіка, який сокирою зарубав собаку і відрізав голови його щенятам.

На Одещині посадили чоловіка, який сокирою зарубав собаку і відрізав голови його щенятам. Фото: freepik.com

Події
27 червня 2023 08:14

20-річний мешканець Одеської області сяде у в'язницю на п'ять років за те, що зарубав собаку та відпилив голови її п'ятьом цуценятам. Про це стало відомо із рішення Тарутинського райсуду.

Так, хлопець із села Малоярославець Перший Болградського району Одеської області жорстоко розправився з чужого собаки та його виводком 1 липня 2022 року. Близько 00:10 він, будучи п'яним, знаходився вдома у своєї односельчанки, де у дворі його вилаяв її собака на прізвисько Жужа, який на той час мав п'ять чотиримісячних цуценят.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спочатку чоловік упіймав собаку і зв'язав їй передні лапи, після чого знайденим неподалік лезом сокири почав завдавати ударів у живіт, відрубавши частину внутрішніх органів, після чого відрубати їй голову. Після вбивця по черзі спіймав п'ятьох цуценят та ножівкою для металу кожному з них розпилив шию, перерізав артерії.

Суд визнав житлодера винним за частиною третьою статті 299 Кримінального кодексу України. Його взяли під варту у залі суду.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах