В Одесі збили чотирьох пішоходів

В Одесі збили чотирьох пішоходів.

В Одесі збили чотирьох пішоходів. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
27 червня 2023 10:28

Минулої доби в Одесі сталися три аварії, в яких постраждали чотири пішоходи. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Одеської області у своєму щоденному звіті.

Так, учора вранці, на перетині вулиць Преображенської та Грецької сталася ДТП за участю трьох автомобілів та пішоходів. Водій BMW зіткнувся з прикутим автомобілем Honda, яке за інерцією відкинуло на двох пішоходів. Після цього автомобіль BMW продовжив рух та зіткнувся ще з одним авто BMW. В результаті двох пішоходів та водія першого BMW госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У районі Іванівського мосту водій авто Mercedes наїхав на пішохода, що раптово вийшов на дорогу в невстановленому місці. Чоловік потрапив до лікарні.

Вчора ввечері на вулиці Грецькій дівчина раптово вибігла на проїжджу частину і потрапила під колеса тролейбуса. Неповнолітню госпіталізували.

На місцях ДТП працювали патрульні та слідчі.

Відео: facebook.com/odesapolice

Усього за минулі вихідні поліцейські опрацювали 830 викликів, виявили та перевірили 26 підозрілих осіб. До відділення поліції доставили 15 порушників комендантської години та виявили та оформили 21 водія, які перебували у стані сп'яніння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах