Одеська депутатка привласнила гроші на будівництві спортмайданчика

Одеська депутатка привласнила гроші на будівництві спортмайданчика.

Одеська депутатка привласнила гроші на будівництві спортмайданчика. Фото: esbu.gov.ua

Події
29 червня 2023 09:27

Одеська депутатка привласнила 1,7 мільйона гривень з бюджету на будівництві спортмайданчика. Про це повідомили у Бюро економічної безпеки України.

Детективи направили до суду провадження щодо посадової особи одного з управлінь освіти, культури, молоді та спорту Одеської області, до того ж депутатки сільської ради, за фактом заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією слідства, жінка уклала договір про реконструкцію багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям у навчально-виховному комплексі. Після реконструкції до актів приймання виконаних робіт знесли недостовірні відомості, а саме завищення обсягів та вартості будівельних робіт. Також встановили факт подання явно неправдивих офіційних документів до Державної казначейської служби.

Київський районний суд міста Одеси наклав арешт на житловий будинок та земельну ділянку фігурантки. Депутатці повідомили про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною п'ятою статті 191 КК України (присвоєння, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та частиною першою статті 366 КК України (складання, видача посадовою особою завідомо ложних) документи свідомо неправдивих відомостей).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах