На Одещині зловили любителя комунізму та тоталітаризму: він робив пости в соцмережі

На Одещині зловили любителя комунізму та тоталітаризму: він робив пости в соцмережі - фото

На Одещині зловили любителя комунізму та тоталітаризму: він робив пости в соцмережі - фото

Події
29 червня 2023 10:55

Поліцейські повідомили про підозру 60-річного мешканця Білгорода-Дністровського Одеської області у поширенні символіки комуністичного та нацистського тоталітарних режимів. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Відповідно до санкції частини першої статті 436-1 Кримінального кодексу України, чоловікові загрожує обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років, з конфіскацією майна або без такої.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За версією поліції, чоловік на власній сторінці у російській соціальній мережі "ВКонтакте", заблокованій в Україні, з метою доведення до широкого кола осіб комуністичної ідеології, у своїх повідомленнях поширював публікації із зображенням символіки комуністичного та нацистського тоталітарних режимів, що підтвердило судову мистецтвознавчу експертизу.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру поширення символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів. Це правопорушення передбачене частиною першою статті 436-1 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах