Не впустили в евакуаційний автобус: мешканець Херсона три дні пішки йшов до Одеси разом із собакою

Не впустили до евакуаційного автобуса: мешканець Херсона три дні пішки йшов до Одеси разом із собакою.

Не впустили до евакуаційного автобуса: мешканець Херсона три дні пішки йшов до Одеси разом із собакою. Фото: Facebook-сторінка Яни Титаренко

Події
02 липня 2023 17:33

Житель Херсона три дні пішки діставався Одеси разом зі своєю німецькою вівчаркою. В евакуаційний автобус їх не впустили через те, що собака був без намордника. Про це повідомила зоозахисниця Яна Титаренко.

"Ви, напевно, хочете запитати, чому він не купив намордника, чи не попросив, чи ще щось. Так, він не купив і не попросив, бо просто не мав на це моральних сил. Його дружину та п'ятирічну дочку вбило ракетою, яка прилетіла до будинку, але з будинку він не їхав навіть через руйнування, він поїхав лише тоді, коли піднялася вода, і громадяни Російської Федерації остаточно зруйнували місце, де він колись був щасливий", – написала волонтер.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Чоловік діставався Одеси пішки протягом трьох днів. У подорож він вирушив, маючи при собі лише 300 гривень – ці гроші витратив на корм для собаки та воду.

"Я не писатиму про його стан, про моїх дівчат, які знайшли йому квартиру і почали відновлювати документи, про те, що ми повністю закрили його базові потреби та потреби собаки, напишу лише, що зараз вони із собакою багато сплять, а на запитання "як справи", він відповів "собака почав їсти"", – розповіла Яна Титаренко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах