На Одещині блискавка потрапила до будинку

На Одещині блискавка потрапила до будинку.

На Одещині блискавка потрапила до будинку. Фото: pexels.com

Події
04 липня 2023 10:15

У понеділок, 3 липня, у селі Делень Арцизької громади Болградського району Одеської області блискавка потрапила до одноповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про інцидент надійшло рятувальникам о 15.18. Вже на місці рятувальники побачили, що горить дах будівлі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пожежу ліквідували на площі 100 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучали дві одиниці пожежної техніки та вісім рятувальників, від місцевої пожежної команди села Нова Іванівка – одну одиницю пожежної техніки та три особи особового складу.

Всього за останню добу на Одещині сталося 28 пожеж, п'ять з яких в Одесі та 18 виїздів на загоряння сухої рослинності на загальній площі 5,99 га.

Із резонансних пожеж – за межами села Знам'янка, Березовського району. Там о 12:32 горіло поле із пшеницею та суха рослинність. Пожежу ліквідували на загальній площі у два гектари. Загиблих та постраждалих немає. Імовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Від ДСНС залучалися дві одиниці пожежної техніки та 10 рятувальників, від місцевої пожежної команди "Розквіт" – одна одиниця пожежної техніки та чотири особи особового складу, від громади – трактор, дві бочки та сім осіб.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах