На Одещині затримали двох румунів, які заснули в човні та припливли до України

На Одещині затримали двох румунів, які заснули в човні та припливли до України.

На Одещині затримали двох румунів, які заснули в човні та припливли до України. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Події
07 липня 2023 15:11

На річці Дунай на Одещині прикордонники затримали двох румунів, які нібито заснули в човні та припливли до України. Про це повідомляє Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Так, громадян Румунії затримали днями прикордонники Ізмаїльського загону в українському гирлі річки Дунай, неподалік міста Вилкове. Порушники заявили, що вийшли на воду на своєму моторному човні з прогулянковою метою, але заснули і їхньою течією віднесло до українського берега.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За порушення державного кордону на них склали протоколи за частиною другою статті 204-1 КУпАП "Незаконний перетин або спроба незаконного перетину кордону". Човен вилучили до рішення суду. Іноземців охоронці державних рубежів передали своїм колегам із Румунії.

Нагадаємо, що СБУ заблокувала черговий канал втечі "уклоністів" за кордон на Одещині. Внаслідок спецоперацій в Одесі затримали двох організаторів нелегального "трафіку".

На Одещині затримали двох румунів, які заснули в човні та припливли до України.На Одещині затримали двох румунів, які заснули в човні та припливли до України. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах