На війні загинув солдат із Одеської області Анатолій Цонаєв

На війні загинув солдат із Одеської області Анатолій Цонаєв.

На війні загинув солдат із Одеської області Анатолій Цонаєв. Фото: facebook.com/Болградська районна державна адміністрація

Події
11 липня 2023 10:26

51-річний уродженець села Виноградівка у Болградській громаді Одеської області, солдат територіальної оборони Анатолій Цонаєв загинув під час виконання бойового завдання на Сумщині. Про це повідомили у Болградській районній держадміністрації.

Так, Герой помер 9 липня. У загиблого воїна залишилася дружина та двоє синів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Анатолій народився та все життя провів у рідному селі, закінчив місцеву школу. Рано одружився. Сім'я вела підприємницьку діяльність, вирощувала в інкубаторі свійську птицю. У березні 2022 року Анатолій добровільно вступив до лав територіальної оборони разом із синами. Солдат брав участь у боях за Бахмут.

Похорон військовослужбовця відбудеться сьогодні, 11 липня у Виноградівці. Церемонія прощання триватиме з 10 до 12:30 у будинку воїна на вулиці Йордану Баньова, 136. О 13:00 у церкві розпочнеться відспівування, а о 13:40 розпочнеться траурна процесія на цвинтарі.

Вічна пам'ять усім Героям, які віддали життя за незалежність та територіальну цілісність України!

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах