В Одесі чоловік запустив феєрверк, але його спіймали

В Одесі чоловік запустив феєрверк, але його впіймали.

В Одесі чоловік запустив феєрверк, але його впіймали. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
14 липня 2023 10:12

В Одесі поліцейські викрили 44-річного чоловіка, який минулої ночі запустив феєрверк. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Так, незважаючи на заборону використання піротехнічних виробів під час дії військового стану, правопорушник запустив салют у дворі багатоквартирного будинку на вулиці Академіка Глушка. Про це вчора близько одинадцятої години вечора в поліцію повідомили очевидці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час відпрацювання зазначеної інформації правоохоронці опитали очевидців та встановили особу порушника. Чоловіка викрили на місці події, від якихось пояснень щодо ігнорування встановлених заборон він відмовився. Поліцейські вилучили залишки використаного піротехнічного виробу.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі внесли відомості щодо першої статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру. Йому загрожує покарання штрафом від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 17000 до 34000 гривень, або арештом терміном до шести місяців, або обмеженням волі терміном до п'яти років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах