"Удар відплати": у РФ розповіли, навіщо атакували Одесу

"Удар відплати": у РФ розповіли, навіщо атакували Одесу.

"Удар відплати": у РФ розповіли, навіщо атакували Одесу. Фото: facebook.com/pgo.gov.ua

Події
18 липня 2023 12:32

У Міноборони РФ озвучили свою версію нічних ударів по Одеській області. Атаку назвали "ударом відплати" і заявили, що було завдано удару "по об'єктах, де готувалися терористичні акти проти Росії із застосуванням безекіпажних катерів, а також місця їх виготовлення в районі Одеси". Про це повідомляє пресслужба відомства.

Також стверджується, що в районі Одеси та Миколаєва нібито знищено сховища палива загальним обсягом близько 70 тисяч тонн.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Удар возмездия": в РФ рассказали, зачем атаковали Одессу - фото"Удар возмездия": в РФ рассказали, зачем атаковали Одессу - фото

Зазначимо, що в Оперативному Командуванні "Південь" також розповіли про атаку. Але підтвердили лише те, що через уламки ракет пошкоджено портову інфраструктуру.

За даними прокуратури, протягом ночі 18 липня збройні сили Росії здійснили повітряну атаку по Одесі. В результаті 74-річний чоловік отримав множинні поранення, він потрапив до лікарні. Пошкодження отримали об'єкти портової інфраструктури та кілька приватних домоволодінь. Попередньо обстріляли Одесу ударними БПЛА та ракетами типу "Калібр".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах