Голова департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА все-таки звільнилася

Голова департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА все-таки звільнилася.

Голова департаменту охорони здоров'я Одеської ОВА все-таки звільнилася. Фото: mediacenter.org.ua

Події
18 липня 2023 19:12

Наталія Одарій-Захар'єва більше не є директором Департаменту охорони здоров'я Одеської облдержадміністрації. На цій посаді вона працювала три роки та п'ять місяців. Про це повідомляється на офіційній сторінці Департаменту.

Чиновниця очолила Департамент у розпал пандемії Covid-19 – у квітні 2020 року, загалом у структурному підрозділі вона працювала 15 років, а досвід роботи у сфері охорони здоров'я області – 35 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про те, що чиновниця подала заяву на звільнення, стало відомо ще в середу, 12 липня.

"На посаді директора ми разом із командою всього Департаменту працювали над реформуванням системи охорони здоров'я України, оптимізацією ЗОЗ області. Це означає, що кожні проекти рішень Департаменту, винесені на сесію депутатів Одеської обласної ради, охороняли мені здоров'я. Далі – повномасштабна війна, яка змусила повністю переоцінити війну усю систему охорони здоров'я регіону. Ми зібрали Штаб і протягом трьох місяців жили та працювали разом однією великою родиною", – зазначила Одарій-Захар'єва.

За її словами, за період роботи спільно з командою фахівців та медиками на місцях їй вдалося забезпечити безперебійним та якісним водопостачанням шість лікарень області, облаштовуючи артезіанські свердловини із встановленням систем доочищення води. За програмою "Сільська медицина" в області повністю завершено будівництво 24 амбулаторій та ще трьох за кошти місцевих бюджетів. За період повномасштабної війни лікарні області отримали 529 потужних дизельних генераторів від МОЗ України та міжнародних донорів, ставши таким чином енергонезалежними; вдалося придбати або отримати у вигляді благодійної допомоги понад 200 автомобілів швидкої допомоги Центру ЕМД та МК та ЗОЗ області тощо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах