В Одесі за добу врятували двох людей від самогубства

В Одесі за добу врятували двох людей від самогубства.

В Одесі за добу врятували двох людей від самогубства. Фото: kartinkin.net

Події
20 липня 2023 11:07

Протягом доби одеські патрульні врятували двох людей, які намагалися накласти на себе руки. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції на Одещині.

Перший випадок трапився 19 липня на вулиці Семена Палія. Інспектори отримали виклик про те, що в багатоповерхівці чоловік планує накласти на себе руки. На місце виклику разом із патрульними прибула "швидка". Людина стояла на парапеті загального балкона і голосно щось вигукувала. І лікарі, і патрульні почали спілкування із відчайдушним. Під час спільної вмовляння не робити фатальний крок, патрульні Вадим Польянов та Микола Чорнобривчинко обережно підійшли ззаду до чоловіка та, схопивши його, затягли у безпечне місце. 64-річного чоловіка госпіталізували.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Патрульні Вадим Польянов та Микола Чорнобривчинко.Патрульні Вадим Польянов та Микола Чорнобривчинко. Фото: t.me/od_patrolpolice

І ще одна подія сталася сьогодні вночі, 20 липня. Патрульні Андрій Заєць та Євген Підлісний отримали виклик про спробу самогубства. Подія сталася у Хаджибейському районі міста. Схвильований чоловік повідомив, що його співмешканка хоче накласти на себе руки. Патрульні виїхали за вказаною адресою. На місці Андрій та Євген одразу стали допомагати жінці: зупинили кровотечу, перемотали руку та заспокоїли її. Згодом на місце події прибула швидка медична допомога, яка госпіталізувала врятовану.

Патрульні Андрій Заєць та Євген Підлісний.Патрульні Андрій Заєць та Євген Підлісний. Фото: t.me/od_patrolpolice

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах