"Буде відповідь російським терористам": Володимир Зеленський прокоментував удар РФ по Одесі

"Буде відповідь російським терористам": Володимир Зеленський прокоментував удар РФ по Одесі.

"Буде відповідь російським терористам": Володимир Зеленський прокоментував удар РФ по Одесі. Фото: Vgorode

Події
23 липня 2023 16:22

Володимир Зеленський заявив, що Росія відповість за ракетний удар, завданий по Одесі вночі 23 липня. Про це Президент України написав у своєму Telegram-каналі.

"Ракети проти мирних міст, проти житлових будинків, собору... Жодного виправдання російському злу бути не може. Як завжди, це зло програє. І за Одесу обов'язково буде відповідь російським терористам. Вони відчують цю відповідь. Усім, хто постраждав від цієї чергової терористичної атаки, надається допомога. Я вдячний усім, хто допомагає людям, і всім, хто думками та емоціями – з Одесою. Ми повернемо мир. І для цього потрібно перемогти російське зло", – йдеться у повідомленні глави держави.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, в ніч із 22 на 23 липня російські війська знову завдали масованого ракетного удару по Одесі та області. Під час ракетної атаки ворог вдарив по Одеській області щонайменше п'ятьма видами ракет усіх видів базування: "Калібри", "Онікси", Х-22 та "Іскандер-К", а також застосував балістичні "Іскандер-М".

Внаслідок обстрілу загинув 49-річний чоловік, і щонайменше 19 місцевих жителів, зокрема четверо дітей, отримали множинні поранення. Інформація щодо інших постраждалих уточнюється. Через атаку ворога пошкоджено та зруйновано значну кількість цивільних об'єктів, зокрема багатоквартирні та приватні будинки, офісні приміщення, автомобілі та Спасо-Преображенський собор. За фактом цієї атаки Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах