В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України

В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України.

В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
23 липня 2023 19:57

В Одесі затримали чоловіка, який поглумився над державним прапором. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

Так, увечері патрульні поліцейські отримали виклик про конфлікт між чоловіками на вулиці Космонавта Комарова.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

На місці виклику правоохоронці виявили громадянина з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Очевидці події розповіли, що громадянин зірвав державний прапор із будівлі, зламав флагшток та кинув прапор на землю. Громадянин на зауваження городян не реагував і поводився агресивно. Така поведінка обурила очевидців, тож вони викликали поліцію.

В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України.В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України. Фото: t.me/od_patrolpolice

Оскільки в діях чоловіка вбачалися ознаки злочину за статтею 338 ("Наруга над державними символами") ККУ, його затримали та передали слідчим.

В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України.В Одесі затримали чоловіка, який зірвав та кинув на землю прапор України. Фото: t.me/od_patrolpolice

За законом, за таке порушення фігуранту загрожує штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт терміном до шести місяців, або позбавлення волі терміном до трьох років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах