Атака на Одеську область 24 липня: у якому стані перебувають семеро постраждалих

Атака на Одеську область 24 липня: у якому стані перебувають семеро постраждалих.

Атака на Одеську область 24 липня: у якому стані перебувають семеро постраждалих. Фото: умовне: suprotyv.com

Події
24 липня 2023 12:47

Став відомий стан постраждалих після нічної атаки росіян на Одеську область 24 липня. Їхня кількість збільшилася. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

Так, внаслідок нічної атаки дронами портової інфраструктури Одеської області постраждали семеро людей. Двом потерпілим надано медичну допомогу на місці, до лікарні госпіталізували п'ятьох осіб. Один із них у тяжкому стані, у реанімації. Його стан удалося стабілізувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер лікарі готуються перевести його до високоспеціалізованого медичного закладу. Ще один постраждалий у стані середнього ступеня важкості. Інші троє – з легкими осколковими пораненнями та забиттями тіла. Їм надали всю необхідну медичну допомогу та направили на амбулаторне лікування, вони госпіталізації не потребують.

Нагадаємо, що в ніч із 23 на 24 липня ворог атакував південь регіону, зокрема Одеську область, іранськими дронами-камікадзе. Звук сирени звучав три години 53 хвилини. Декілька Shahed-136 приземлили сили ППО, але є, на жаль, і влучення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах