На Одещині на водоймах тонули три хлопці: одного вдалося врятувати

На Одещині на водоймах тонули три хлопці: одного вдалося врятувати.

На Одещині на водоймах тонули три хлопці: одного вдалося врятувати. Фото: larastock.com

Події
24 липня 2023 14:19

На Одещині на воді тонули три хлопці і одного з них вдалося врятувати. Пошуки ще двох продовжуються. Про це повідомляє пресслужба ДСНС на Одещині.

Так, у селі Троїцьке, на річці Турунчук, вчора о 16:30, від дужурного "102" надійшло повідомлення, що під час відпочинку на воді пірнув у воду і втік чоловік. Пошукові роботи продовжуються. Його поки що не знайшли.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А вчора до вечора до Служби порятунку надійшло повідомлення, що під час відпочинку на річці Дунай у місті Рені Ізмаїльського району тонуть два хлопці 2005 та 2008 років народження. В цей час, недалеко від місця події, відпочивав рятувальник 31 пожежної частини та почувши крики, разом із товаришем, одразу кинувся на допомогу. Чоловікам вдалося врятувати лише одного хлопця. Наразі обстежили 0,5 квадратних метрів поверхні води, 1200 квадратних метрів дна та три кілометри берегової смуги. Зниклого не знайшли. Від ДСНС залучили три одиниці пожежної техніки, катер "Прогрес", десять осіб, з них двох водолазів. Пошуки продовжуються.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах