Румунські прикордонники зняли на відео обстріл Рені на Одещині: у порту було шість їх суден

Румунські прикордонники зняли на відео обстріл Рені на Одещині: у порту було шість їх суден.

Румунські прикордонники зняли на відео обстріл Рені на Одещині: у порту було шість їх суден. Фото: twitter.com/visegrad24

Події
24 липня 2023 19:19

Румунські прикордонники зафіксували обстріл порту Рені на Одещині 24 липня 2023 року на відео. Наразі ролик моменту вибуху поширюють румунські ЗМІ. Зокрема, Visegrád 24.

Так, на власні очі спостерігали те, як Росія обстріляла Одеську область "Шахедами" – близько 15 безпілотників атакували місто Рені, де розташований порт. Було знищено три склади із зерном.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому, як повідомляє Mediafax, під час обстрілу в порту Рені було шість румунських суден. Влада країни ухвалила рішення про переміщення всіх суден назад до Румунії після удару росіян. Попередньо вони не пошкоджені і зараз перебувають на румунській стороні річки Дунай. При цьому Румунія не вводила жодних обмежень руху Дунаєм.

Зазначимо, що місто Рені розташоване на берегах Дунаю поряд з румунським кордоном.

Нагадаємо, що раніше президент Румунії засудив обстріл, адже це, на його думку, створює загрозу безпеці у Чорному морі та впливає на транзит зерна через Україну.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах