Ніч із тривогою і судна, що стоять в Ізмаїлі: яка обстановка в Одесі та області вранці 25 липня

Ніч із тривогою і судна, що стоять в Ізмаїлі: яка обстановка в Одесі та області вранці 25 липня

Ніч із тривогою і судна, що стоять в Ізмаїлі: яка обстановка в Одесі та області вранці 25 липня

Події
25 липня 2023 08:02

У ніч із 24 на 25 липня на Одещині пройшла під сигнал повітряної тривоги. Була загроза застосування ворогом ударних БПЛА. Про це повідомили в Повітряних Силах.

Під загрозою атаки дронами була ще ціла низка областей: Вінницька, Київська, Дніпропетровщина, Чернігівщина, Кіровоградська і не лише. Однак у результаті жодних вибухів не було.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Станом на 24 липня, у Чорному морі було вісім кораблів. Однак серед них не було ракетоносіїв.

Тим часом, близько 29 суден зупинилися біля найважливішого портового терміналу Ізмаїла після атаки Росії на Одеську область. Про це пише видання Reuters. За словами журналістів, у тому числі танкери, які перевозять хімічні речовини. Такий висновок було зроблено на підставі даних аналітичної компанії MarineTraffic. Крім того, ще три судна кинули якір уздовж водної колії, що веде до терміналу Рені-Одеса. Джерела у страховій галузі повідомили журналістам, що страхування від військових ризиків для українських портів, які були частиною зернової угоди, призупинено.

Після зриву угоди щодо зернового коридору та посилення атак Росії на порти та інфраструктуру страховики військових ризиків сформували незалежні погляди та почали вирішувати, що саме вони готові страхувати.

"Складність тут у тому, що на відміну від товару вартість страховки для України зараз не піддається моделюванню", – сказав Рейтер Девід Сміт, голова відділу корпусних і морських зобов'язань страхового брокера McGill.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах