В Одеській ОВА відреагували на дивні тендери під час війни

На Одещині відреагували на дивні тендери під час війни.

На Одещині відреагували на дивні тендери під час війни. Фото: depositphotos.com

Події
25 липня 2023 13:29

Сьогодні, 25 липня, на Одещині ОВА вирішили прокоментувати тендери на ремонт доріг у регіоні, які обурили городян. Про це повідомляє голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, він попередив усіх про запровадження жорсткого моніторингу за витрачанням державних коштів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Дороги, де є невідкладна потреба-ремонтуємо, а все інше: клумби, плитка, лавочки та подібне – залишаємо на потім. Попросив голів міських та районних адміністрацій переглянути плани закупівель та знайти внутрішні резерви для відновлення та допомоги армії. Незабаром приступимо до проведення фінансового аудиту Одеській області. Після проведеної перевірки усі необов'язкові тендери будуть скасовані, а гроші, виділені на них, перенаправлені на військові потреби, відновлення зруйнованої агресором інфраструктури та допомога ВПО", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Одещині хочуть ремонтувати дороги на більш ніж 800 мільйонів гривень. А в самій Одесі за 13 мільйонів гривень мають намір відремонтувати вулицю біля непрацюючого аеропорту.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах