На Одещині прикордонник попався на хабарі

На Одещині прикордонник попався на хабарі.

На Одещині прикордонник попався на хабарі. Фото: vppdr.gp.gov.ua

Події
25 липня 2023 16:50

У місті Білгород-Дністровський на Одещині інспектор прикордонної служби підозрюється в отриманні 700 доларів хабара. Прапорщик за сприяння у переміщенні товарів поза пунктом пропуску вимагав та отримав від громадянина гроші. Про це повідомляє спецпрокуратура у сфері оборони Південного регіону.

Так, інспектору прикордонного загону ДПСУ за фактом отримання неправомірної вигоди посадовцем (частина третя статті 368 КК України) було вручено підозру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства, 20 липня інспектора затримали "на гарячому" у порядку статті 208 КПК України. Наразі йому повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Досудове розслідування кримінального провадження здійснюють слідчі слідчого відділу ДБР (з дислокацією в Одесі) ТУ ДБР, розташованого в Миколаєві, при оперативному супроводі працівників Внутрішньої та власної безпеки за 25 прикордонним загоном ВВВБ "Південь" та Управлінням СБ України в Одеській області.

На Одещині прикордонник попався на хабарі.На Одещині прикордонник попався на хабарі. Фото: vppdr.gp.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах