Братчук: росіяни знову скинули фугасні авіабомби на острів Зміїний

Братчук: росіяни знову скинули фугасні бомби на острів Зміїний

Братчук: росіяни знову скинули фугасні бомби на острів Зміїний Фото: informator.ua

Події
27 липня 2023 09:02

Речник Одеської ОВА розповів, що росіяни знову скинули фугасні авіабомби на острів Зміїний на Одещині. Їхня мета полягала в демонстрації своєї "присутності" в Чорноморській акваторії, зокрема, перед початком саміту африканських держав у Росії. Про це Братчук розповів в ефірі " Ми-Україна ".

"Ворог у районі Зміїного використовував ФАБи для того, щоб продемонструвати те, що він нібито присутній у Чорному морі. Я сподіваюся, взагалі присутність Чорноморського флоту Росії та ворожої авіації в Чорному морі є тимчасовим явищем, принаймні після нашої перемоги та настання світу "Тут будуть панувати інші настрої. Це демонстрація певної сили, спроба показати, у тому числі перед "африканським самітом", який починається на росії, що начебто Росії в Чорному морі щось контролює", - пояснив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, про це, ймовірно, багато що буде розказано під час зустрічей російського керівництва з африканськими лідерами.

"Сподіваються на це не вплине. Їх більше цікавитиме, як Україна зможе разом із союзниками якнайшвидше організувати роботу нового зернового коридору в новому форматі", – зазначив він.

Нагадаємо, до цього Змійний фугасними авіабомбами ворог атакував 13 липня.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах