Братчук: на Одещині скоро "закриють" небо за допомогою ППО

Братчук: на Одещині скоро "закриють" небо за допомогою ППО.

Братчук: на Одещині скоро "закриють" небо за допомогою ППО. Фото: depositphotos.com

Події
27 липня 2023 14:00

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі " Ми Україна " заявив, що система ППО в Одеській області постійно вдосконалюється, а небо скоро закриють.

"Одеський регіон став першим, хто навчився воювати з шахедами, з дронами-камікадзе, а потім цей досвід перейшов до інших регіонів. Система протиповітряної оборони постійно вдосконалюється, на Одещині минулої весни ми говорили, що у нас будуть Iris-T, – наші прогнози збуваються. Небо буде закрито найближчим часом по всій державі", – наголосив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До того ж, напередодні президент Володимир Зеленський заявив, що українське ППО зміцнюватиметься і розміщуватиметься там, де це потрібно найбільше. Тож південь країни у пріоритеті, адже ворог атакує портову інфраструктуру і її треба захистити.

Тим часом Одеська міськрада збільшить фінансування потреб військових підрозділів ППО та мобільно-вогневих груп на 43,2 мільйона гривень та 150 мільйонів гривень відповідно. Загалом це майже 200 мільйонів гривень. Відповідне рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні виконкому.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах