В Одеській області вітчим-педофіл ґвалтував свою падчерку та пасинку

На Одещині вітчим-педофіл ґвалтував свою падчерку та пасинка.

На Одещині вітчим-педофіл ґвалтував свою падчерку та пасинка. Фото: pixabay.com

Події
27 липня 2023 14:19

За зґвалтування малолітньої падчериці та сексуальне насильство щодо пасинка мешканець Одеської області проведе за ґратами 14 років. Про це повідомляє пресслужба Прокуратури на Одещині.

Так, чоловіка визнали винним у зґвалтуванні малолітньої та у сексуальному насильстві щодо неповнолітнього (частина четверта статті 152, частина третя статті 153 КК України).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прокурори в суді довели, що чоловік, проживаючи в цивільному шлюбі з матір'ю потерпілих і маючи з нею спільну дитину, протягом кількох років, з десятирічного віку своєї падчерки, систематично вчиняв дії сексуального характеру щодо неї. При цьому засуджений психологічно тиснув на дитину і наказував не розповідати про скоєні нею злочинні дії.

Крім того, будучи п'яним, зловмисник також скоїв сексуальне насильство щодо 14-річного пасинка. У судовому засіданні провину свою звинувачений не визнав. Відомості про засудженого внесли до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах