У Будинку профспілок на Куликовому полі вибухнула граната: загинула людина (оновлено)

У Будинку профспілок на Куликовому полі вибухнула граната: загинула людина.

У Будинку профспілок на Куликовому полі вибухнула граната: загинула людина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
28 липня 2023 11:59

У п'ятницю, 28 липня, у Будинку профспілок на Куликовому полі в Одесі вибухнула граната. Загинула людина. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так поліцейські встановлюють обставини вибуху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За попередньою інформацією, боєприпас вибухнув унаслідок необережного поводження. На місці працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та спеціалісти з управління вибухотехнічної служби ГУНП в Одеській області. Встановлюються повні події.

В Доме профсоюзов на Куликовом поле взорвалась граната: погиб человек.В Доме профсоюзов на Куликовом поле взорвалась граната: погиб человек. Фото: od.npu.gov.ua

У Будинку профспілок на Куликовому полі вибухнула граната: загинула людина.У Будинку профспілок на Куликовому полі вибухнула граната: загинула людина. Фото: od.npu.gov.ua


Як повідомляє УСІ, гранату подарував клієнт своєму масажистові. Той випадково смикнув чеку, внаслідок вибуху загинув. Другий чоловік – той, хто зробив такий незвичайний подарунок травмований. На місці працюють медики та правоохоронці.

Оновлено:

У поліції розповіли подробиці.

"Попередньо встановлено, що внаслідок необережного поводження граната вибухнула в руках масажиста-реабілітолога, який орендував підвальне приміщення у Будинку профспілок. Реабілітолог загинув, а його відвідувач отримав баротравму легкого ступеня. Наразі місце події оглядається фахівцями вибухотехніками. Походження боєприпасу поліцейські встановлюватимуть під час досудового розслідування.", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах