У Херсоні від артобстрілу загинув поліцейський із Одеської області

У Херсоні від артобстрілу загинув поліцейський із Одеси.

У Херсоні від артобстрілу загинув поліцейський із Одеси. Фото: od.npu.gov.ua

Події
01 серпня 2023 16:13

У Херсоні від російського артобстрілу загинув старший лейтенант поліції з Одещини Юрій Коваш. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, чоловік був родом із маленького міста Балта. Він віддав службі у правоохоронних органах 17 років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейський працював у різних підрозділах, у тому числі патрульній поліції, батальйоні поліції особливого призначення, кримінальній поліції. Останні кілька років обіймав посаду оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділу поліції №4 Одеського районного управління поліції №1.

З початком повномасштабного вторгнення російських військ на територію України оперативник у складі зведеного загону ГУНП на Одещині виконував на деокупованій частині Херсонської області службові завдання, пов'язані з протидією збройної агресії російської федерації та злочинності в умовах військового стану, підтриманням правопорядку.

31 липня старший лейтенант поліції виконував службове завдання в одному з районів Херсона, коли російські війська вдарили по ньому з артилерії. Від розриву кількох снарядів життя 40-річного поліцейського обірвалося. У правоохоронця залишилися літні батьки та неповнолітній син.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах