Одесит виманював порнографічні фотографії у дітей у соцмережах

Одесит виманював порнографічні фотографії у дітей у соцмережах.

Одесит виманював порнографічні фотографії у дітей у соцмережах. Фото: pinterest.com

Події
01 серпня 2023 16:34

Одесит виготовляв дитячий порноконтент, імітуючи стосунки у соцмережах із неповнолітніми дівчатами. Про це повідомляє пресcлужба Обласної поліції на Одещині.

Прокурори в суді довели, що чоловік, використовуючи фото свого сина та псевдонім, під фейковим акаунтом у соціальних мережах знайомився з неповнолітніми дівчатами та чинив по відношенню до них розпусні дії сексуального характеру у вигляді інтелектуального розбещення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Втершись у довіру до дівчат та імітуючи стосунки з ними, він запропонував обмінятися фото та відео порнографічного характеру. Отримавши бажане, засуджений починав шантажувати потерпілих розповсюдженням оголених зображень та відеозаписів для отримання дитячого порноконтенту. Порнографічну продукцію він зберігав на своєму мобільному телефоні та ноутбуці. "Жертвами" засудженого стали вісім дівчат від 15-ти років.

Чоловіка визнали винним у виготовленні та зберіганні дитячої порнографії та примусі неповнолітніх до участі у її створенні (частини 4, 5 статей 301 КК України – у редакції від 22.2018). Його засудили до восьми років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах