Зеленський відреагував на нічну атаку Одеської області

Зеленський відреагував на нічну атаку на Одещині.

Зеленський відреагував на нічну атаку на Одещині. Фото: president.gov.ua

Події
02 серпня 2023 09:19

Президент України Володимир Зеленський прокоментував чергову атаку РФ на Одещині, яка відбулася в ніч на 2 серпня. Про це стало відомо із його телеграм-каналу.

За його словами, найбільші наслідки атаки на півдні України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Чергова ніч війни, чергова ніч роботи нашої героїчної ППО. Захищаємось на максимумі наявних сил. Збито багато "шахедів". На щастя, обійшлося без жертв. На жаль, є пошкодження. Найістотніші - на Півдні країни. Російські терористи знову били портами"., по зерну, по глобальній продовольчій безпеці. Усі наші оперативні служби спрацювали ефективно. Світ має реагувати. Коли мішенню є цивільні порти, коли терористи свідомо руйнують навіть елеватори - це загроза всім на всіх континентах. Росію можна і потрібно зупинити", - зазначив Зеленський..

Нагадаємо, що російська армія вночі 2 серпня атакувала південь Одеської області безпілотниками Shahed-136, випущеними з Азовського моря через Чорне. Метою були об'єкти портової та промислової інфраструктури регіону. Сили ППО знищили 23 шахеди. Більшість – в Одеській та Київській областях.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах