В Одесі на завтра оголосили штормове попередження

В Одесі на завтра оголосили штормове попередження.

В Одесі на завтра оголосили штормове попередження. Фото: vsegda-pomnim.com

Події
02 серпня 2023 15:22

На четвер, 3 серпня, в Одесі та Одеській області оголосили штормове попередження через вітер та грозу. Так, синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища першого рівня (жовтого) небезпеки. Про це повідомляє Гідрометцентр Чорного та Азовського морів.

Так, уночі 3 серпня очікується гроза, при грозі подекуди шквал вітру, 15-20 метрів за секунду, а також град. Негода збережеться протягом доби 3 серпня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вдень очікуються пориви північно-західного вітру 15-20 метрів за секунду.

Одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок поривчастого вітру та дощу можливе падіння гілок та кабелів.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є висока ймовірність зриву морських мін з якорів та прибивання до берега, а також їхнє дрейфування вздовж узбережжя. Звертаємо увагу одеситів та гостей регіону, що небезпека перебування у пляжній зоні надто висока. І цілком імовірним є неконтрольований підрив міни, особливо в штормову погоду. У разі виявлення морської міни (хв) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 10

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах