В Одесі чоловік взяв у заручницю матір та погрожував їй викруткою

В Одесі чоловік взяв у заручницю матір та погрожував їй викруткою.

В Одесі чоловік взяв у заручницю матір та погрожував їй викруткою. Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
02 серпня 2023 16:03

Сьогодні вранці, близько четвертої години ранку, на вулиці Радісний чоловік мало не вбив свою матір. Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції.

Так, до поліції надійшло повідомлення від небайдужих сусідів, що в їхньому будинку з однієї з квартир лунають крики про допомогу. Патрульні одразу вирушили на місце події.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як виявилося, в одній із кімнат син загрожує своїй матері вбивством. Інспектори піднялися до вказаного будинку та почули крики жінки про допомогу. Оскільки існувала загроза життю та здоров'ю людини, діяти потрібно було негайно, тож патрульні вжили заходів, щоб потрапити до приміщення. У будинку вони побачили, як чоловік тримав у шиї викрутку і кричав, що вб'є її. Ігор Чабан та Роман Гайдан почали вести переговори, щоби відпустив матір. Однак одесит не йшов на контакт.

Під час розмови чоловіка з патрульними той втратив пильність на мить. Цього було достатньо для інспекторів – вони вибили інструмент, відштовхнули від нього жінку на безпечну відстань та затримали кривдника. На місце події патрульні викликали слідчих та лікарів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах